Una boda de somni a Cambrils

MAS GALLAU

Ens hem proposat convertir-nos en el vostre millor aliat per a fer realitat els vostres somnis.

Mas Gallau us oferim els espais necessaris per personalitzar la vostra celebració. Per a la boda civil, podem personalitzar i decorar els jardins. L’aperitiu i la sala del banquet les decorem especialment pels nuvis.

És un dia molt especial per vosaltres i ens encanta poder acompanyar-vos.

 
 

Hi ha moments al llarg de la nostra vida que recordarem sempre com a únics, plens d’amor i sensibilitat.

Els elegants jardins, la impressionant posada en escena d'un gran banquet, el menús i el final de festa us farà gaudir d'un dia únic. Podeu escollir entre diferents tipus de menús, i els adaptem per a vegetarians/vegans, també ens adaptem a les intoleràncies (celíacs, lactosa…)

I, per acabar el gran banquet us sorprendrem amb el pastís nupcial que més us agradi.


 
una-boda-de-somni-a-cambrils.jpg
mas-gallau-vestido-de-novia.jpg
 

Més de 20 anys d’experiència en el sector

Celebrem casaments i treballem amb un gran equip de professionals que no deixarà escapar cap detall. Si celebreu la boda al camp de Tarragona, ens trobem a tan sols 5 minuts de Reus. Veniu a veure les instal·lacions! Us esperem.


celebracion-de-boda-en-tarragona.jpg
 
 

Serà un dia increïble!

L’organització el dia de la boda és imprescindible. Comptem amb un ampli ventall de serveis per a ajudar-vos en l'organització de la vostra boda: personalització d'esdeveniments, decoració, servei de pàrquing gratuït, dj per la cerimònia i per la festa, habitació a la nit de noces, hotel per allotjar als convidats i tot allò que estigui al nostre abast per fer del dia, un dia inoblidable. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!