10 motius per celebrar la vostra boda al Mas Gallau

 

Si esteu buscant un lloc especial per a celebrar la teva boda a Tarragona, us encantarà aquest post.

Et donem 10 raons per celebrar el teu casament al Mas Gallau:

1. Serà un día únic

Cada parella que decideix casar-se al Mas Gallau és molt especial per a nosaltres i ens agrada treballar per fer el vostre dia, un dia únic. Per aquest motiu només celebrem una boda al dia. Volem que gaudiu amb els vostres convidats i balleu tant com vulgueu. 

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-2.jpg

2. Els jardins del Mas Gallau us donaran la benvinguda 

La disponibilitat de combinar varis ambients és imprescindible. Al Mas Gallau disposem de terrasses i jardins a l’aire lliure per al còctel de benvinguda i l’aperitiu, una àmplia sala de banquets amb espai de ball... Ja sigui una boda d’estiu, de tardor o d’hivern, podreu gaudir de diferents espais a l’aire lliure!

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-3.jpg

3. La teva cerimònia civil, com sempre l’has somiat! 

Amb l’entorn del Mas Gallaui els seus jardins amb oliveres podreu crear i dissenyar la cerimònia civil tal com l’havíeu somiat.

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-1.jpg

4. L’espectacular sala de banquets

Aquesta temporada hem renovat la sala de banquets del Mas Gallau de la mà de Marta Magrinyà Interiorisme. Ja són unes quantes les parelles que han confiat en nosaltres i han estrenat la sala per a celebrar el seu banquet de boda, un dels dies més especials de les seves vides que han compartit amb el Mas Gallau.  

mas-gallau-sala-banquets-1.jpg

5. De la festa a l’hotel

En els casos que alguns convidats vinguin de fora, es poden quedar a dormir a l’Hotel Mas Gallau. En menys de cinc minuts, a peu, estaran de la festa a l’habitació de l’hotel.

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-8.jpg

6. Un record que explicarà la vostra història

El dia de la boda és un dia molt especial i passa molt ràpid. Els jardins del Mas Gallau són un lloc de postal per acompanyar aquest dia i regalar-vos imatges precioses que perduraran per sempre.

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-7.jpg
mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-5.jpg

7. Menú nupcial, propostes per a tots els gustos. 

La qualitat del menú i el seu servei, és un factor important a tenir en compte. T’oferim diversos menús perquè pogueu escollir el que més s’adapti al que esteu buscant. Sempre oferim menús especials per a vegeterans, celiacs, alèrgics, infantils...

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-13.jpg
mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-12.jpg

8. Relax and enjoy the party!

Estem situats a les afores de Cambrils (Tarragona), això us donarà una fàcil accessibilitat i una tranquil·litat increïble.

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-1-2.jpg

9. No perdreu ni un minut per aparcar!

El Mas Gallau disposa de parking gratuït per a tots els convidats. No caldrà buscar lloc per aparcar! Directament a la festa! Ningú es perdrà res! ;)

mas-gallau-wisconsin-bodas-tarragona-9.jpg

10. I si plou? Pla B 

El temps pot traicionar-nos, però no patiu, ja està tot pensat! 

Al Mas Gallau sempre tenim un pla B sota control. La nostra experiència en el sector ens ha ensenyat que no podem deixar res al atzar i hem habilitat diferents espais per a realitzar la ceremonia civil, la sessió de parella i el banquet en cas de mal temps.

Fotografies per WISCONSIN

 
Pau Fortuny