Reunions d'empresa a Cambrils

Comoditat, elegància i formalitat

Mas Gallau Business & Events us ofereix un espai de referència en el que celebrar esdeveniments amb capacitats que oscil·len de 15 a 300 persones.

Diferents ambients versàtils que disposen de les eines necessàries per portar a terme qualsevol tipus d'esdeveniment, gastronòmic o de lleure com per exemple: congressos, reunions o convencions…

Terrasses i jardins que són perfectes per a sopars de gala, presentacions de producte, lliuraments de premis, rodes de premsa o qualsevol acte a l'aire lliure acompanyat del càlid clima mediterrani de la Costa Daurada com a protagonista.

 
 

Equipaments

A partir de 15 persones posem a la seva disposició la nostra sala més especial amb un ambient agradable que donarà a la reunió un to formal.

Tot i que, si esteu buscant un to més informal, disposem d'una sala equipada amb projector i sonorització de l'espai, que podem preparar personalitzar per a la ocasió. Disposem de recursos per preparar una taula rodona, formació escola (fins a 40 pax), formació en U (fins a 25 pax).

mas-gallau-empreses-05.jpg

Si l'esdeveniment requereix més capacitat, podem oferir les dues sales amb més capacitat de les que disposem, aquestes tenen aforament de 60-300 pax (depèn de la formació), ambdues equipades per a servir àpats, còctels, banquets...

Podeu gaudir també del Restaurant Mas Gallau on podreu celebrar àpats per empreses, sopars de nadal... i sobretot gaudir amb tots els sentits de la cuina tradicional i la cuina de proximitat que tenim per vosaltres.

mas-gallau-Restaurant_20.JPG

Al cor de la Costa Daurada

Es troba en una ubicació immillorable, a 20 minuts de Tarragona i a tan sols una hora de Barcelona, a aquest avantatge estratègic se li sumen les 38 habitacions i les dues suites de l'Hotel Mas Gallau de 4 estrelles, pista de pitch & putt, dues pistes de pàdel i pàrquing gratuït.

Per a més informació us podeu posar en contacte al 977 36 05 88 o envieu-nos un correu a: info@hotelmasgallau.com.