Una boda de somni a Cambrils

MAS GALLAU

El nostre repte és cuidar el detall, per aquest motiu ens hem proposat convertir-nos en el vostre millor aliat per guiar-vos a fer realitat els vostres somnis.

Mas Gallau us oferim els espais necessaris per personalitzar la vostra celebració. Si desitjeu una boda civil, podem decorar els jardins com més us agradi per fer l’enllaç a mida. L’aperitiu i la sala del banquet les decorem especialment pels nuvis. És un dia molt especial per vosaltres i ens encanta poder acompanyar-vos.

 
 

Hi ha moments al llarg de la nostra vida que recordarem sempre com a únics, pels seus detalls plens de significat, amor i sensibilitat.

Els elegants jardins, la impressionant posada en escena d'un gran banquet, i el menú, especialment elaborat pel nostre xef, són el toc especial que us farà gaudir d'un dia únic. Us oferim diferents tipus de menús, també adaptem el menú que escolliu per a vegetarians, vegans, celíacs...

I, per acabar el gran banquet us sorprendrem amb el pastís nupcial que més us agradi.


 
Boda Cambrils Mas Gallau
mas-gallau_jardi-boda.jpg
 

Som el que estimem

Comptem amb més de 20 anys d’experiència celebrant casaments i treballem amb un gran equip de professionals que no deixarà escapar cap detall. Reserva les instal·lacions per celebrar la vostra boda amb nosaltres! Si celebreu la boda al camp de Tarragona, ens trobem a només 5 minuts de Reus, us esperem!


Boda Tarragona Mas Gallau
 
 

Serà un dia increïble!

Per tal de no deixar res a l'atzar, comptem amb un ampli ventall de serveis per a ajudar-vos en l'organització de la vostra boda: personalització d'esdeveniments, decoració, servei de pàrquing gratuït, dj per la cerimònia i per la festa, habitació a la nit de noces, hotel per allotjar als convidats i tot allò que estigui al nostre abast per fer del dia, un dia inoblidable.


Detalls Boda Mas Gallau