A l’Hotel Mas Gallau apostem pel cicloturisme

 

Estrenem instal·lacions exclusives per a ciclistes i ens sumem a la iniciativa Bike Friendly.

A l’Hotel Mas Gallau hem començat el 2020 sumant-nos a la iniciativa de la Costa Daurada d’apostar pel cicloturisme com a eix de turisme esportiu. Hem renovat instal·lacions i hem sumat serveis que responen a les necessitats específiques dels ciclistes.

 
200129_MG_Espais_Cycling-78.jpg
 


Aquesta especialització en el món del cicloturisme ens fa ser Bike Friendly, pel fet que oferim aquests serveis de manera gratuïta:

  • Espai guardabicis per assegurar una trentena de bicicletes.

  • Taller amb eines amb els estris necessaris per reparar la bicicleta.

  • Zona de rentatge perquè la bicicleta quedi perfecta després de cada sortida.

  • Rutes per la zona adaptades a tots els nivells en funció de la preparació física personal i el perfil de la ruta.

  • Lloguer de bicicletes, a petició prèvia. 

A més, si veniu en grup, farem una oferta especial per allotjar-vos a l’Hotel Mas Gallau. Si t’interessa contacta’ns i t’expliquem més

 

 

La Costa Daurada, un referent en cicloturisme a Catalunya

Descobrir el Priorat, la Costa Daurada, amb els seus camins de ronda, pistes i carreteres tot gaudint del blau del mar i el clima mediterrani es converteix en un pla perfecte.

La raó per la qual el cicloturisme a Catalunya creix dia rere dia, és que permet conèixer el nostre entorn d'una manera divertida i saludable. És perfecte tant per al solitari que busca un racó per deixar-se anar, com per a qui prefereix compartir la ruta amb bicicleta amb la seva parella, amb un grup d'amics, amb la família o fins i tot viatjar amb els més petits.

 
07_Cursa_BTT_Asfalt_18.jpg
 

Els nens poden descobrir nous racons de la Costa Daurada des de l'autonomia i llibertat que els ofereix una bicicleta, convertint les vacances en una experiència inigualable al mateix temps que se'ls inculca els hàbits esportius i el respecte per la natura.

Us esperem!

 
Pau Fortuny