La importància del menú en el banquet nupcial

 

Volem que l'àpat d'un dels dies més especials de la teva vida sigui increïble.

L'organització d'una boda contempla moltes i moltes coses, per això no volem deixar res a l'atzar. Sabem que el menú de boda és una de les partides més entretingudes de l'organització, per aquest motiu volem explicar-vos com ens agrada treballar-ho.

Ens encanta cuidar els menús nupcials que us oferim. Sempre treballem amb matèria primera de qualitat, perquè creiem que és essencial per a elaborar un bon producte. I any rere any ens agrada incloure novetats... També li donem molta importància a adaptar-nos al que esteu buscant, cada parella és diferent i volem que l'àpat acompanyi el vostre dia. Així expliqueu-nos tot! 😊


Més de 40 anys en el sector nupcial i a la cuina del Restaurant Mas Gallau ens han ensenyat la importància de disposar de cuina pròpia i un equip de sala preparat per a servir els plats del menú al punt.

Volem que us sentiu com a casa i estigueu tranquils que tot és a les nostres mans. És per això que a la prova de menú podreu tastar i degustar els plats que seran servits a la boda i escollir amb total tranquil·litat els que més us agradin. Un cop escollit el menú, l'adaptarem a vegetarians, vegans, celíacs i intolerants sense cap problema.

Us deixem algunes imatges que mostren alguns plats del menú nupcial per anar agafant gana...

 
banquet mas gallau
Pau Fortuny