¡Ens casem! Com organitzar la boda? - Part 2

 

El checklist que us ajudarà a organitzar el vostre día sense estrés!

SI has entrat a llegir aquest blog, tingues en compte que hi ha una primera part prèvia, us deixem l’enllaç aquí! Sabem que son moments complicat i volem estar al vostre costat!

Si ja has llegit l’article anterior seguim amb el checklist i els nostres tips per a organitzar el gran dia de la boda!

Mas Gallau.jpg

8. Heu pensat en fer llista de bodes? Si la resposta és si, aquest serà el moment.

Cada cop més, els regals dels convidats són més diversos... De totes maneres si havíeu pensat a fer llista de bodes. Aquest serà el moment de decidir com i on!

9. Prepareu les invitacions i.... Entregales!

Amb la llista de convidats feta i, en cas que vulgueu, la llista de bodes, serà el moment de pensar en com voleu que siguin les invitacions.

Segurament ja haureu creat algun tauler de Pinterest amb detallats i idees per a la boda. Doncs serà el moment de pensar quins colors, i com volem que sigui la invitació. En aquesta part podreu ser tan creatius com vulgueu, fins i tot les podeu fer handmade! De totes maneres si voleu alguna il·lustració o logo especial serà el moment de buscar a un proveïdor de disseny perquè us ajudi amb aquesta tasca.

10. Maquillatge i perruqueria

Potser pensaràs... Abans del vestit? Sí, t'expliquem per què! La nostra proposta és que si parles amb la perruquera abans del vestit, ella també t'assesorarà amb què et pot quedar millor. I si ho fas d'aquesta manera, fins i tot podràs fer coincidir la prova de maquillatge i perruqueria amb la del vestit!!! T'ha agradat la idea? 😊

11. Ha arribat el moment: El vestit de núvia!

Siiii!!! Un dels moments més esperats!

Així que, les nostres recomanacions són molt senzilles:

  • Sigues tu mateixa: Busca un vestit amb què et vegis tu, i t'agradi com et veus.

  • Camina i mou-te amb el vestit, que no t'impedeixi fer res de res!

  • I per últim però no menys important.. Gaudeix del procés, de tots els vestits que et provis i de la gent que t'acompanyi!

200314_MasGallau_Boda_Wisconsin-93.jpg

12. Un cop tindràs el vestit, començar a pensar en els complements

La nostra recomanació és que no t'anticipis, un cop tinguis el vestit que t'ha enamorat serà el moment de pensar en arracades, polseres, sabates...

13. El tratge del nuvi

Per nosaltres, és tan important el nuvi com la núvia. Així que això va per tu:

Busca un tratge que sigui còmode, i tot i que probablement és més fàcil trobar el vestit per home que el vestit de núvia, et proposem que no ho deixis per l'últim moment. Tan aviat com ho tingui llest podràs fer la creu al check list!


Ets més de pajarita? O t'has imaginat ja amb corbata? O... d’algun color especial? I per últim, et recomanem gaudeixis del procés i t’animem a compartir-ho amb qui us faci realment il·lusió.

Boda en el Mas Gallau.jpg

14. Busqueu inspiració de la boda: El vostre racó

Segur que des que teniu la data ja teniu alguna carpeta on aneu guardant tot allò que us fa gràcia, o els detalls que us enamoren. Continueu fent-ho això si, tingueu en compte que Pinterest és tot un món “ideal”!!

Rincones Originales Mas Gallau.jpg

15. La música, ara ja toca decidir!

Un cop recopilades cançons i ja creada la llista del Spotify. Tocarà plantejar-se si en algun moment voldreu música en directe, si la resposta és si, tocarà buscar proveïdors de l'estil que ens agradi i demanar pressupostos.


Decidit això passarem a triar les cançons especials: Quina cançó voldreu que soni a l'entrada i al ball? I a la disco? En aquesta part us recomanem que us deixeu portar pel dj, us guiaran i us ajudaran en tot el possible.

Boda Mas Gallau.jpg

16. Detallets, regals, foodtruck?

Us proposem que aneu fent una llista de totes les coses especials que us agradaria fer per a vosaltres i per a sorprendre els convidats i a poc a poc i sobre calendari anar fent, "sin prisa, però sin pausa, potser us diríem. Si voleu photocall, foodtrucks, decoració personalitzada taula per taula, detalls, regals....

I per últim però no menys important! La nostra recomenació per sobre de totes és que us deixeu portar i sobretot visqueu i gaudiu aquest moment.

Un cop fet tots aquests passos, queden coses per fer? A poc a poc, aniran venint.. Ja teniu els proveïdors escollits així que tant ells com nosaltres farem la nostra feina i us farem el procés tan fàcil com puguem. La prova de menú? La prova de maquillatge? Quan escollim les cançons? Quan hem de fer la sessió preboda? No patiu gens! Cadascun dels proveïdors us ajudarem amb la nostra part!

Esperem que us hagi agradat i ajudat, per part nostra seguirem treballant cada dia per ajudar-vos a fer realitat els vostres somnis. .

Moltes gràcies per llegir-nos!

Si voleu estar al dia de les nostres notícies us animem a seguir-nos a les xarxes! Clica aquí!

 
Pau Fortuny