Mas & Go

Mas & Go

Mas&Go és una proposta que portem treballant des del Mas Gallau per apropar-vos a casa, una cuina diferent. T'animes a tastar-la?

Què podeu demanar?
Hem preparat una carta especial amb aperitius i plats per combinar com més us agradi. Des d'aperitius, plats principals fins a les postres!

I si ho voleu també podreu escollir entre una varietat de vins.

Podreu obrir boca amb croquetes de verdura de la temporada, foie mi cuit casolà, i seguir amb el nostre steak tartar, rossejat de fideus amb rap i calamar... I acabar amb les nostres postres casolanes...

Estàs pensant en un sopar amb els amics i no sabeu que fer per sopar? Tenim la solució! 

Vé la família a casa i tens ganes de gaudir-la en lloc d'estar a la cuina ultimant els detalls? Només cal que ens truqueu o ens contacteu mitjançant el Restaurant a Casa.

Consulta la carta aquí! Esperem que us agradi! :)

 
 

Com podeu demanar?

Descarregueu-vos la carta i consulteu tota la varietat de plats que tenim preparats per vosaltres!

Podreu demanar a través del Restaurant a Casa i us ho portem a casa. També podeu trucar al Restaurant Mas Gallau per fer la reserva i venir a recollir-ho al Mas Gallau. *Comanda mínima 30€


Horari de comandes i servei a domicili:

  • De dimecres a diumenge al migdia de 13.00 h a 15.00 h

  • Divendres a dissabte de 20.00 h a 22.00 h.

  • Dilluns i dimarts tancat per descans setmanal

* El servei a domicili només serà per les comandes a través del Restaurant a Casa, per les comandes per telèfon s’hauran de venir a recollir al Restaurant Mas Gallau.

Moltes gràcies a tots per la confiança, esperem que us agradi! ;) Ens podeu etiquetar al perfil de Instagram del Mas Gallau i així podrem veure com gaudiu en família! Fins aviat!

mas and go
mas-and-go-restaurant-13.jpg
mas-and-go-restaurant
Pau Fortuny