Ens casem! Com organitzar la boda? - Part 1

 

El checklist que us ajudarà a organitzar el vostre día!

Fa un mes que seguim treballant des de casa per oferir a les nostres parelles totes les opcions possibles perquè puguin celebrar el seu dia 🥰, que han preparat amb tanta il·lusió i ganes. Per aquest motiu us hem preparat aquest article, perquè volem ajudar-vos i estar al vostre costat en tot moment.

💙 L'equip del Mas Gallau hem estat treballant i sumant experiències per acompanyar-vos en el procés d'organització del dia de la boda i us hem preparat una llista de passos i tips per planificar que la teva boda sigui el més fàcil possible i la pugueu gaudir en tot moment.

MasGallau_Boda_Wisconsin-90.jpg

1. Busqueu un dia! 

Aquesta data marcarà tots els passos posteriors.
Potser teniu una data especial per a vosaltres i sempre heu tingut clar que us casaríeu aquell dia, llavors us recomanem que ràpidament haureu de preguntar-nos si la tenim disponible.

Primavera, tardor, estiu o hivern, tots els mesos de l'any tenen els seus pros i contres, així que us proposem que valoreu totes les opcions possibles.

Mas Gallau.jpg

2. Segur que ja sabeu qui voleu que us acompanyi! Apunteu-ho i feu la llista convidats.

És un dia molt especial que segur que ja sabeu amb qui el voleu compartir, us proposem que us feu una llista, això us ajudarà després amb l'organització de les invitacions, al preparar les taules o fins i tot a l'hora de pensar quins detallats preparareu per al vostre gran dia.

Sitting original Mas Gallau.jpg

3. El lloc on un casareu. Com escollir-lo?

En aquest punt creiem que és imprescindible que alhora d'escollir el lloc on us casareu tingueu en compte algunes cosetes. Així que llistarem aquí algunes coses que creiem que son indispensables.

  • Cerimònia civil i banquet! Ho voleu fer tot en el mateix lloc?

    Si és així busqueu un lloc que us ho permeti, aquesta proximitat us facilitarà molt les coses, ja que no invertireu cap minut en desplaçar-vos, i en el dia de la boda, creiem que és un dia que val la pena aprofitar-ho tot!

    Tot i que si celebreu la cerimònia en un lloc diferent, tingueu en compte, el desplaçament i les opcions de pàrquing que trobareu.

    Escolliu una opció o l'altre ens agradaria explicar-vos que al Mas Gallau, disposem de pàrquing gratuït i d'espais per realitzar la cerimònia civil i el banquet a mida.

  • Combinar espais exteriors i interiors

    Sigui estiu, primavera, tardor o hivern… Som mediterranis i ens encanta que el solet ens toqui a la cara. Per això creiem que és un punt a tenir en compte.

    Combinar espais exteriors amb interiors us farà gaudir encara més el vostre dia.

  • El menú del banquet

    Sabem que el menú de boda és una de les partides més entretingudes de l'organització, per aquest motiu volem explicar-vos com ens agrada treballar-ho.


    Ens encanta cuidar els menús nupcials que us oferim. Sempre treballem amb matèria primera de qualitat, perquè creiem que és essencial per a elaborar un bon produce i any rere any incorporem novetats!

    Tenim en compte tot tipus d’al.lergens i intol·lerancies i ens adaptem sense cap problema.

    També li donem molta importància a adaptar-nos al que esteu buscant, cada parella és diferent i volem que l'àpat acompanyi el vostre dia.

    Tip Extra: Si vols saber més sobre el menú del banquet, clica aquí per llegir la importància que té per a nosaltres el banquet.

  • Personalitzar els espais

    El dia de la vostra boda es únic, per això estem oberts a qualsevol personalització possible. Sigui a la cerimònia o al banquet estarem oberts a qualsevol proposta per ajudar-vos a fer realitat el vostre dia.

200307_Mas Gallau_Aperitiu Nit_wisconsin-9.jpg
  • Acompanyament i assessorament

    Organitzar la boda, són moltes petites coses i sabem que de vegades es pot fer una muntanya, per això volem estar al vostre costat i assessorar-vos en tot el que estigui a les nostres mans. Per aquest motiu també us estem escrivint aquestes paraules.

  • Valoreu que l’espai on us caseu tingui Hotel, us expliquem per què!

    Que aixequi la mà qui té amics o familiars de fora! O potser, gent més gran que no voleu que agafin el cotxe després de la festa!

    Al Mas Gallau, en menys de 5 minuts estaràs a l'habitació. Creiem fermament que l'Hotel és un plus a la teva boda al Mas Gallau, ja que, a més a més d'oferir aquesta possibilitat als convidats, al dia següent us trobareu a l'esmorzar i creieu-nos quan us diem, que els riures i les converses de l'esmorzar de l'endemà no tenen preu.

Hotel Mas Gallau
  • Plan B

Tenim una gran sort amb el clima mediterràni però... també és una realitat que pot ploure, però no patiu! Tenim un Plan B preparat per qualsevol situació, no volem deixar res a l’atzar. Així que creiem que aquest és un punt important a tenir en compte.

Si vols saber més, aquí et deixem 10 motius per casar-te al Mas Gallau 😊

4. Comenceu a triar el destí de la vostra lluna de mel

On anireu de lluna de mel? Potser ja fa anys que ho teniu clar o pel contrari, teniu tants llocs al cap que no sabeu per on començar! Així que a poc a poc, encara que quedi temps us proposem que aneu mirant què voleu fer i… depenent d’on us vulgueu escapar tingueu en compte quan heu de comprar els vols o fer la reserva perquè us surti un preu genial.

Depenent de la temporada de l'any en què us caseu tingueu en compte quin temps farà si voleu creuar de continent!! També dir-vos, que si ara no és el moment per fer el viatge, el podreu fer quan vulgueu, així que guardeu els estalvis i quan sigui el moment, us escapeu!

5. Trieu els vostres testimonis

Testimonis? Sí! Encara que us caseu pel civil o per l'església els testimonis seran aquelles persones que acompanyaran la vostra firma i donaran fe del vostre compromís. Pot ser, que us faci il·lusió demanar-ho d'una manera especial, o dir-ho per sorpresa! Això és a les vostres mans!

Cerimonia Civil Tarragona.jpg

6. Trieu l'equip de vídeo i fotografia

Son molts mesos preparant un dia molt especial i val la pena que quedi immortalitzat! En aquest apartat el nostre consell és que busqueu un estil que us agradi i també que tingueu en compte l'equip que us acompanyarà el gran dia, la nostra recomanació és que connecteu amb ells.

I&V-wisconsin-Parella-47.jpg

7. Comenceu a buscar cançons

La banda sonora de la boda! Aquesta és una part molt divertida! Obriu una llista a spotify i aneu guardant totes aquelles cançons que us agradin i que no voleu que faltin a la vostra festa! Us proposem que ho feu amb temps, així podreu gaudir la llista tant com vulgueu!!!

I fins aquí la primera part de la nostra guia per ajudar-vos a organitzar el vostre gran dia! Ben aviadet publicarem la segona part…. Esperem que us hagi agradat!

 
Pau Fortuny